Tro kan flytta berg

Bidra med texter till global andaktsbok!

Sommaren 2016 samlar vi in material för att göra en andaktsbok för global rättvisa. Tillsammans skapar vi en bok med böner, sånger, välsignelser, reflektioner och bibelord som kan inspirera och sporra oss till att kämpa för fred, rättvisa och allas lika värde.

Vi tror att vara kristen är att omsätta sin tro i handling, att tro kan flytta berg. Syftet är att visa hur tro och handling hänger ihop, hur Kristus är en förebild i rättvisefrågor och hur solidaritet och kärlek för människan och skapelsen är centralt i en kristen tro. Därför vill vi skapa den här boken tillsammans med dig!

Vad vill du ha med i en global andaktsbok?

Skicka in ditt bidrag och var med och tävla om biobiljetter schysst godis!

Klicka här för att ladda ner PDF med fullständiga tävlingsregler och villkor.

Klicka här för att komma till formuläret där du lämnar in ditt bidrag.

Det funkar också utmärkt att bidra med sin text i sociala medier via hashtaggen #trokanflyttaberg och på så vis vara med i tävlingen.

Vill du tipsa din församlingspedagog, kompis eller en teologistudent om den här tävlingen?

Dela veckans inlägg på Svenska Kyrkans Ungas facebooksida.

Frågor? Kontakta samordnaren för globala påverkansfrågor på live.brathovde@svenskakyrkan.se