Kristen Vegetarisk Kokbok

Vegetariskt för att utrota hungern

Här hittar du Svenska Kyrkans Ungas och föreningen Vildåsnans kristna vegetariska kokbok från 2013.

Svenska Kyrkans Ungas festivalturné 2012 handlade om hur vi genom att välja mer vegetariskt kan vara med och utrota hungern och hejda klimatförändringarna. Under turnén samlade man in tips på vegetariska recept. I samarbete med föreningen Vildåsnan har ett urval av recepten samlats i denna Kristen vegetarisk kokbok. Förutom smarriga recept innehåller den personliga reflektioner kring tro, engagemang och livsstil.

Vildåsnan är en kristen vegetarisk förening som vill uppmuntra kristna att äta vegetariskt, som ett sätt att återspegla Guds kärlek till alla skapelsens varelser. Läs mer på www.vildasnan.se

2017 kom en uppföljare på kokboken. Himmelskt gott – Kristen Vegetarisk Kokbok 2.0. Den kan du beställa här!

Omslag på "Himmelskt gott – Kristen Vegetarisk Kokbok 2.0"