Bli stödmedlem

Foto: Magnus Aronson

Stötta Svenska Kyrkans Unga!

ÄR EN DEMOKRATISK RÖRELSE

I hela landet samlar vi runt 400 lokalavdelningar där medlemmarna får påverka och lära sig föreningsdemokrati.

AV BARN OCH UNGA

Barngrupper, körer, innebandyspelare, ungdomsledare. Våra medlemmar är barn och unga under 30 år – verksamheten väljer de själva.

I SVENSKA KYRKAN

I Svenska Kyrkans Unga får barn och unga växa i tro och ansvar. Med dopet som grund och med Kristus i centrum verkar vi i hela Guds skapelse.

DITT STÖDMEDLEMSKAP ÄR VÄRDEFULLT

Ditt bidrag möjliggör för barn och unga att träffas och växa i tro och ansvar. Som stödmedlem får du medlemsbrevet Delande hem i brevlådan fyra gånger per år. Stödmedlemskapet följer kalenderåret.

KOSTAR 500 KRONOR

Avgiften kan du betala via internetbank:

Bankgiro 409-1419 – Plusgiro 25 78 00-3

Om du fyller i formuläret här nedanför får du en faktura på beloppet skickat till dig. Det kan du också få genom att ringa oss på telefonnummer 018-640 640.

GÅR ATT KNYTA TILL ETT DISTRIKT ELLER EN LOKALAVDELNING

Utöver att stötta förbundet kan du välja att stötta ett av våra distrikt eller en av våra lokalavdelningar (du kan bara välja det ena alternativet). Då går 300 kronor av avgiften direkt till distriktet eller lokalavdelningen.

VILL DU BIDRA MED EN GÅVA PÅ VALFRITT BELOPP?

Betala in valfri summa till oss på:

Bankgiro 409-1419 – Plusgiro 25 78 00-3

Kom ihåg att ange ditt namn, din adress, telefonnummer och eventuell mejladress. Vill du få information och inbetalningskort skickat till dig ringer du förbundskansliet på tel 018-640 640.

Du kan också välja att swisha valfritt belopp till nummer 123 389 36 58. Ange ”Gåva”.

BESTÄLL REKRYTERINGSMATERIAL

Här hittar du en stödmedlemskapsfolder och ett stödmedlemskapsvykort.

Ja, jag vill bli stödmedlem