Svenska Kyrkans Ungas butik: Köp- och leveransvillkor

Köpvillkor
Minderårig, under 18 år, måste ha målsmans tillstånd för att göra en beställning i Svenska Kyrkans Ungas butik.

Priser
Då Svenska Kyrkans Unga är momsbefriade är all försäljning momsfri, ingen moms tillkommer på angivna priser.Priserna gäller tillsvidare. I kundvagnen kan en se det totala priset inklusive alla avgifter och frakt.

Leveransvillkor
Leverans sker vanligen inom tio dagar från beställningstillfället. Fraktvillkor finns angivet i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Betalningsalternativ
Vi erbjuder följande betalningsalternativ:
• Via faktura/digital eller tryckt (den skickas separat inom tre veckor efter beställning)

Ångerrätt
Du har alltid två veckors full ångerrätt på dina oanvända varor. Du själv står för kostnaden att returnera varorna. Notera om du vill ha en annan vara eller pengarna tillbaka. Återbetalning sker inom 30 dagar. Du har ett eget ansvar att skicka paketet väl inslaget så att produkterna inte går sönder. Återbetalning ges endast då varorna kommer tillbaka i helt skick.

Kontakta oss innan varorna returneras.

Reklamationer
Vi följer den allmänna lagen, vilket innebär att vi vill att du reklamerar din vara inom skälig tid. Det vill säga tio dagar från det du mottagit varan. Granska försändelsen när du tar emot den. Ser du att förpackningen är skadad och befarar att innehållet också är trasigt ska detta reklameras direkt hos transportören. Kontakta oss så skickar vi nya varor.

Om du upptäcker skadade varor först när försändelsen öppnats ska du reklamera detta direkt till Materiallagret på förbundskansliet (se kontaktuppgifter). Då kommer du att kunna välja mellan att få pengarna tillbaka eller en ny vara, förutsatt att det du vill ha finns kvar.

Outlösta paket
Paket som inte hämtas ut går automatiskt tillbaka till oss. Vi förbehåller oss rätten att debitera dig en del av de kostnaderna för hanteringen av outlösta paketet samt frakter.

Personuppgifter
Vi hanterar personuppgifter i enlighet med PuL (Personuppgiftslagen). De används uteslutande för att vi som säljare ska kunna fullgöra vårt åtagande att leverera varorna till dig, och för att följa upp kvaliteten på vår tjänst.

Vi lämnar aldrig ut sparade uppgifter till någon annan part. Du har enligt PUL rätt att få ta del av vilka uppgifter som finns lagrade. Du har även rätt att begära att uppgifterna rättas om de är felaktiga, eller att de ska tas bort. I alla dessa fall ber vi dig ta kontakt via telefon, mejl eller brev enligt kontaktuppgifterna nedan.