25-årsjubileum

Var med och fira Svenska Kyrkans Ungas 25-årsdag!

Här hittar du allt du behöver veta om Svenska Kyrkans Ungas 25-årsfirande.

2018 fyller Svenska Kyrkans Unga 25 år. Det är ett kvarts sekel och det tänker vi fira stort! Vi vill samla hela organisationens firanden under hashtag #svenskakyrkansunga25 och hoppas att alla kan bidra. Det kan vara bilder från 25-årskalas eller hyllningar till nuvarande och dåvarande medlemmar. Det skulle vara kul om det under #svenskakyrkansunga25 också samlades svar på frågan ”det här har Svenska Kyrkans Unga gett mig?”. Allt för att lyfta att vår viktiga organisation!

Logga!

Här är 25-årsjubileets logga. (i webb- och utskriftsformat). Vill du ha den i tryckformat? Hör av dig till kommunikation@svenskakyrkansunga.se

Presenter!

När det firas milstolpar som 25 år ska det givetvis delas ut presenter! En del i detta är att var tusende medlem under året kommer att få ett presentkort till ett värde av 300 kronor i Materiallagret. Alltså, medlem nummer 1000, 2000, 3000 med mera.

Om (när) vi blir 15 000 medlemmar under 2018 kommer en riktigt värdefull och symbolisk present att lottas ut, bland alla medlemmar. Den medlem som lottas fram kommer få vara med och påverka presenten. Den medlemmens lokalavdelning kommer också att få en present i form av en svarvad ordförandeklubba med Svenska Kyrkans Ungas logga på.

Det kommer erbjudas giveaway-påsar på förbundets riksarrangemang och de lokalavdelningar som medlemsrapporterat och blir godkända som aktiva under 2017 kommer också att få en finfin present.

Kalas!

Här hittar du saker i Materiallagret som passar bra för 25-årsfirande.

Här finns andra kalastips, till exempel hur du gör dina egna pom poms.

Här finns en mall till inbjudningskort till 25-årskalas.

Nostalgi!

En del av 25-årsjubileet är att gotta sig i nostalgi. Här är en film om kyrkovalsprojektet 2001.

Den här sidan fylls på löpande under 2018.