Festmässa

25-årsfirande 15 december

Välkommen att fira att Svenska Kyrkans Unga fyller 25 år i år med festmässa i Uppsala domkyrka den 15 december!

Efter ett år som varit fyllt av att minnas tillbaka på det som varit och där vi blickat framåt mot det som kommer vill vi nu avslutade detta jubileumsfirande på bästa sätt och vad är då bättre än en festmässa!

Med Kristus i centrum samlas vi i bön, lovsång och kring nattvardsbordet för att dela glädjen och tacksamheten över allt som Svenska Kyrkans Unga varit och är och tillsammans får vi sändas ut till många nya år som en del av Guds världsvida kyrka och Guds älskade barn där vi får fortsätta att växa i tro och ansvar.

Innan mässan bjuder vi in till ett panelsamtal med Jakob Schwarz, nuvarande förbundsordförande, som moderator. Med röster från olika perioder inom Svenska Kyrkans Unga får vi tillsammans fundera över barns och ungas plats i kyrkan.

Efter mässan blir det mingel med lättare förtäring!

Program

15:00 ”Unga i kyrkan – då, nu, sen – panelsamtal” med Jakob Schwarz, nuvarande förbundsordförande, som moderator (kräver anmälan, begränsat antal platser)

18:00 Festmässa i Uppsala domkyrka

19:30 Mingel! (kräver anmälan, begränsat antal platser)

Praktiskt

Festmässan är öppen för alla, det är bara att dyka upp! Berätta gärna för oss på Facebook att du kommer om du vill.

Vill du delta vid minglet efter festmässan behöver du anmäla dig så vi vet hur många som kommer.

För dig som reser långt finns möjlighet att ta del av golvlogi för 50 kr. Om du vill ha någon annan form av boende så kan vi gärna tipsa om bra ställen!

Anmäl dig senast den 6 december.

Anmälan

Vill du komma på panelsamtalet, minglet och/eller sova över på golvlogi anmäl dig här.
Festmässan kräver ingen anmälan men berätta gärna för oss på Facebook att du kommer.

Avanmälan

Avanmälan måste ske senast 6 december genom att maila kerstin.fagerlind@svenskakyrkan.se. Om avanmälan görs senare än så, eller om deltagaren inte dyker upp på de delar personen anmält sig till debiteras en avanmälningsavgift på 300 kronor. Denna summa gäller oavsett vad du anmält dig till. Undantag är akut sjukdom eller olycksfall som drabbar deltagaren själv eller familj. I sådana fall ska läkarintyg skickas in till Svenska Kyrkans Unga, senast 1 månad efter 15 december.

En rund logga som det står 25 på i mitten. Med ett blått band som det står 1993–2018 på.