Resor och boende

Resa till Hallunda.

När du bokar tågresa via SJ:s hemsida, boka till destinationen ”Hallunda T-bana” så får du en tågbiljett som du kan åka vidare med på Stockholms tunnelbana.

När du kommer med tåg till Stockholms Centralstation, följ skyltarna mot Tunnelbanan, och gå till T-centralen, som ligger under Centralstationen. Där tar du linje 13, röd linje mot Norsborg, och åker cirka 30 minuter till Hallunda, som är näst sista hållplatsen på linjen.

Kliv av på Hallunda tunnelbanestation och följ skyltarna mot Hallunda centrum och busstorg, som ligger nedanför stationen, genom en gångbro och en rulltrappa ned. Från ingången är det cirka 200 meter västerut till Folkets hus, och du kan se skylten ”Folkets hus” på byggnaden från tunnelbanestationen.

Boende

I anmälningsavgiften till riksårsmötet ingår mat och golvlogi i klassrum. Valda ombud, ersättare, distriktsansvarig (en per distrikt) och motionärer får en extra subventionerad mötesavgift (400 kr), och observatörer kan anmäla sig i mån av plats, till den normala subventionerade avgiften (1000 kr).

Om du och ditt distrikt har lång resväg finns möjlighet att i anmälan på Medlemssidorna fylla i att ni vill komma redan onsdag kväll och få sova en extra natt mot en avgift (50 kr). Några gemensamma måltider kommer inte att serveras förrän riksårsmötet öppnat på torsdag eftermiddag, utan ni får själva ta ansvar för att ordna er frukost och lunch torsdag i Hallunda centrum.

Boka eget boende

För dig som av någon anledning inte vill bo på golv utan ordna eget boende kan vi tipsa om följande hotell i närheten av Hallunda centrum. Du kontaktar dem själv via nätet eller via telefon om du vill boka rum.

Slagsta Motell och värdshus
Cirka 3 km från Hallunda centrum, nås på 15 minuter med buss 702 som avgår från Hallunda centrum. Se SL:s hemsida för tidtabeller. Tel: 08-53 18 88 00

Slagsta Gate Hotell
Lägenhetshotell cirka 3 km från Hallunda centrum, nås på 15 minuter med buss 702 från Hallunda centrum. Tel: 08-531 774 29