Handlingar

Handlingar, Riksårsmötet 2020.

____________________________________________________________

Original

Inkludering av könstillhörigheter – Motion från Linköping

Motion om stödmedlemskap

Borttagandet av Rikshelgen – Motion från Uppsala

Demokrati för alla – Motion från Lund

_________________________________________________________________

Protokoll från 2019

Kallelse RÅM 2020

Manualer för VoteIT och Zoom för dig som ska delta i det digitala Riksårsmötet

Här hittar du manualer som berättar om hur du loggar in och använder de digitala plattformar där vi genomför Riksårsmötet 2020. Måndag 3 augusti skickas ett mejl med inloggningsuppgifter till den mejladress du har angett på Svenska Kyrkans Ungas Medlemssidor. Kontrollera därför redan nu att du har rätt mejladress där!

Under 3-5 augusti går det att testa att logga in på VoteIT och Zoom för att kolla att din inloggning fungerar – gör det! Då kan du också kontakta vår support om du stöter på problem eller har frågor.

Manual Zoom Riksårsmötet 2020

Manual VoteIT Riksårsmötet 2020

Årsmötesskola

Antingen du har varit med på ett riksårsmöte förut eller detta är första gången så bör du gå igenom den årsmötesskola som Demokratigruppen har förberett. (Du kan läsa mer om vilka Demokratigruppen är här på hemsidan under fliken Om oss/Nationella arbetsgrupper.) Här får du veta mer om hur årsmötet går till enligt Sammanträdesordningen och kan kolla att du förstår olika ord som vi använder under mötet och som du hittar i Riksårsmötets ABC. Båda delarna hittar du i häftet Övriga handlingar. Kom ihåg att läsa igenom alla handlingar i god tid innan årsmötet börjar, så att du förstår innehållet, och kan fråga om det du inte förstår!

Här hittar du årsmötesskolan genom en direkt länk till filmen på Vimeo.

 

Och som inbäddad länk:

Årsmötesskola Riksårsmötet 2020