Maria Ekstedt

Jag ansvarar för medlemsåret och jobbar praktiskt med framför allt rekrytering, förnyelse och uppdatering. Frågor kring medlemskap hamnar hos mig, som byte av lokalavdelning och registrering av medlemmar utan personnummer, men även frågor om medlemsförsäkring, stadgar och årsmöten. Jag utbildar de nyanställda i distrikten som ska jobba med Svenska Kyrkans Unga och är även en av dem som håller i konsulentsamlingarna.

Kontakta mig gärna om du har frågor kring detta.

E-post: maria.ekstedt@svenskakyrkansunga.se