Oskar Skäremo

Jag vikarierar för Robin Nord under höst/vinter 2021 och kommer ta över hans arbetsuppgifter denna perioden.

Jag har ansvar för det teologiska innehållet i förbundets arbete och kommunikation samt representerar förbundet i olika samarbeten med andra organisationer, projekt och nätverk.

Jag besöker också kyrkliga utbildningsinstitutioner för att informera om Svenska Kyrkans Unga och teologiska frågor. Jag är också kansliets representant i arbetsgruppen för kristen tro och identitet.

Kontakta mig om du har frågor gällande teologiskt innehåll eller arbetet i arbetsgruppen tro och identitiet.

E-post: oskar.skaremo@svenskakyrkansunga.se

Mobil: 0730–54 47 28