Fördjupningsläger (16+)-Bibeln som redskap för livet

Bibel bild

Fördjupningsläger (16+)- Bibeln som redskap för livet

Hur kan man tackla de svåra texterna i bibeln? Vill du lära dig hur man kan använda bibeln i vardagen? Vad kan nästa steg för din personliga fördjupning vara?

Häng med på tre dagars fördjupningsläger på höstlovet (5-7 November) med kloka inspiratörer och konkreta handlingar för att få nya kunskaper om Bibeln och din tro. Inspiratörerna kommer att presenteras efter hand via våra sociala medier.

Åldersgrupp: 16+
Antal platser: 25 först till kvarn.
Plats: Sörgården, eket utanför Örkelljunga
Sista anmälningsdag är 22/10