Utlandet nära dig

Är du ung och intresserad av utlandet? Res utomlands från soffan! Den 15 maj kl. 12-15 bjuder Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift in dig som är 13-30 år till webbinariet ”Utlandet nära dig”.

Under dagen får du träffa representanter från Tanzania, London och Ageravolontärer. Vad säger unga som fått åka på utbyte? Hur fungerar Svenska Kyrkan i London? Vilka slags resor kan ens kristna tro leda till?

Evenemanget sker online och är gratis. Anmäler du dig och inte dyker upp kommer en no show-avgift på 100 kr att faktureras.

Om du är intresserad av vad Svenska Kyrkan gör internationellt, eller kanske vad du kan göra i framtiden, anmäl dig innan 25 april.

Anmälan
Medlemmar i Svenska Kyrkans Unga anmäler sig på Medlemssidorna, och övriga kan skicka e-post till uppsalaungdom@svenskakyrkansunga.se . Ange namn och församling. Anmäl dig senast tisdag den 25 april.

Välkommen!

Frågor?