Efter lokalavdelningens årsmöte

Dags att uppdatera Medlemssidorna

När lokalavdelningen har haft årsmöte behöver alla nya roller och beslut läggas in på Medlemssidorna.
Här hittar du en lista på saker att följa upp efter lokalavdelningens årsmöte. Att göra efter lokalavdelningens årsmöte

Här kan du läsa mer om vad stadgar är och hitta förslag på normalstadgar Förslag på stadgar

Manual till Medlemssidorna

Här finns en manual för hur du använder Medlemssidorna. Sedan den gavs ut 2015 har det skett en uppdatering av Medlemssidorna. Vi jobbar på en ny manual men hoppas att du har nytta av den gamla så länge. Funktionerna är i stort sett de samma men knappar för att komma vidare till en annan sida sitter troligen på ett annat ställe, än vad som visas i den gamla manualen. Manualen är i PDF-format och kan sparas eller skrivas ut här:

Manual för Medlemssidorna – utgåva 2015

Ny som registeransvarig?

Är du ny som registeransvarig? Då kanske du vill lära dig mera. Ta kontakt med ditt distrikt för att höra om de har någon utbildning på gång, eller om de kan göra ett lokalavdelningsbesök hos er där du får lära dig vad du behöver kunna för att utföra dina uppgifter. Vill du ha support via telefon är du välkommen att höra av dig till distriktet eller till förbundskansliet.

Mål

På Riksårsmötet 2017 beslutades det om ett mål kring 2018 års uppdateringskampanj:

– att sträva efter att 55 procent av lokalavdelningarna ska ha alla kopplingar registrerade och uppdaterade på Medlemssidorna vid kampanjens slut.

Frågor och vidare hjälp

Hör gärna av dig till ditt distrikt eller till förbundskansliet på telefon 018-640 640 eller e-post unga@svenskakyrkansunga.se