Delande

Delande med meddelande till medlemmar

Delande är Svenska Kyrkans Ungas medlemsbrev. Delande skickas ut till alla medlemmar fyra gånger per år. Det finns två olika versioner av Delande; en för dig som är 0-12 år och en för dig som är 13 år eller äldre.

Nytt för 2019 är att Delande skickas ut med e-post

På Riksårsmötet 2018 beslutades det att mindre pengar ska läggas på förbundets kommunikation och mer pengar på förbundets mötesplatser. Därför kommer Delande från och med nummer 2, 2019, skickas ut med e-post istället för med brev. Medlemmar som inte har en epostadress inlagd på Medlemssidorna kommer att fortsätta få Delande i brevlådan. För att inga medlemmar ska missa vårt nyhetsbrev finns fortfarande möjligheten kvar att få Delande via post. Då behöver det anges på Medlemssidorna genom att följa dessa steg:

1. Logga in som medlem på Medlemssidorna
  2. Klicka på Ändra vid Mina Intressen på vänster sida
  3. Kryssa i rutan ’”Vill få Delande med post”
  4. Klicka på spara

Frågor?

Välkommen att höra av dig till unga@svenskakyrkan.se.

Extramaterial

Ibland finns det extramaterial till innehållet i breven. Det materialet hittar du i så fall i en underflik här.

Tidigare har Svenska Kyrkans Ungas medlemmar fått tidningen Troligt. Du hittar gamla nummer här.