Aktivitetspotten för tro och identitet

Sök pengar till en aktivitet!

Har du och din lokalavdelning eller ditt distrikt en riktigt bra idé på ett aktivitet ni vill genomföra? Då kan ni söka pengar från Svenska Kyrkans Unga!

Aktivitetspotten för tro och identitet ger pengar till lokalavdelningar och distrikt som vill genomföra en utvecklande och nyskapande aktivitet med tydlig inriktning på arbete med frågor om kristen tro och identitet. Ni kan skicka in ansökan under år 2019 även om ni planerar att använda pengarna under 2020.

Här kan du ladda ner en pdf med kriterier för ansökan och exempel på hur en ansökan kan se ut.

Det är förbundsstyrelsen som beviljar ansökningarna och de kan lämnas in när som helst under året. Ansökan skickas till förbundsordförande Jakob Schwarz på jakob.schwarz@svenskakyrkan.se.