Grafiska riktlinjer för årsmöten

Grafisk profil och logga till årsmötet i lokalavdelningen/distriktet!

Nu är det enklare än någonsin att hålla ett snyggt årsmöte som följer Svenska Kyrkans Ungas grafiska profil!

På denna sida hittar du det nya grafiska materialet som är framtaget för lokalavdelningarnas och distriktens årsmöten. Men tydliga instruktioner och en lathund för hur du ska använda det kan du göra snygga handlingar som är enhetliga med andra årsmöten inom Svenska Kyrkans Unga runt om i landet och dessutom enkelt skapa en logga till din lokalavdelnings eller ditt distrikts årsmöte.

Grafiska riktlinjer

PDF med instruktioner för de grafiska riktlinjerna för årsmöten LADDA NER DEN HÄR .

Ladda ner arbetsdokument för årsmöteslogotyperna (Photoshop och Illustrator).

Eller

Skapa din årsmöteslogotyp direkt här.

De grafiska riktlinjerna är framtagna av Andreas Lindén och hemsidan som genererar en logotyp är från början skapad av Andreas Rost.