Bryt en tradition!

Act Svenska kyrkans julinsamling 2021 har temat Bryt en tradition!

Tillsammans kan vi stoppa tvångsäktenskap, könsstympning och våld mot flickor.

Sista datumet för att beställa material till julinsamlingen är den 10 oktober. Det gör du genom Act Svenska kyrkans webbshop. Där kan du även beställa den adventskalender om kyrkråttan Charlie som Svenska Kyrkans Unga har varit med och tagit fram. Gör din beställning nu direkt!

Svenska Kyrkans Unga och Act Svenska kyrkan har även i år tagit fram ett material att använda i barn- och ungdomsgrupper. Materialet knyter ihop legenden om Lucia och kampen för flickors rättigheter med hjälp av Luciasånger, bibelord, aktivitetstips, fakta och berättelser om flickor inom Act Svenska kyrkans verksamhet. Ladda ner materialet och använd det i din församling. Du kan hitta det nedan.

Läs mer om julinsamlingen på Act Svenska kyrkans hemsida.

Ledarmaterial julinsamlingen 2021

Bryt en tradition