Snart är det dags för Riksårsmöte!

Valberedningen är nu i full gång med att rekrytera folk till förtroendeposter i Förbundsstyrelsen, preside på Riksårsmötet och en hel del andra spännande uppdrag.
Är du intresserad av ett förtroendeuppdrag på förbundsnivå, eller vet någon som skulle passa bra i till exempel förbundsstyrelsen eller som sakrevisor?
Skicka i sådana fall ett mejl till valberedning@svenskakyrkansunga.se där du skriver med
* namn
* kontaktuppgifter
* förtroendepost
på personen du vill nominera.