Vill du vara med i en arbetsgrupp?

Sökes: Engagerade unga i hela landet!

Svenska Kyrkans Ungas nationella arbetsgrupper utför varje år massor av spännande verksamhet. Det är ett gäng drivna och engagerade medlemmar som sitter med i arbetsgrupperna och det behövs ofta fler personer i grupperna för att utveckla verksamheten.

Så här går nomineringsförfarandet till då nya medlemmar rekryteras:

• Det är förbundsordföranden som tillsätter personer i arbetsgrupperna. Om du vill vara med i en nationell arbetsgrupp skickar du ett mejl till jakob.schwarz@svenskakyrkan.se med en beskrivning av dig själv där du svarar på frågorna: vem är du, har du några tidigare erfarenheter av engagemang i Svenska Kyrkans Unga, varför vill du vara med i just den arbetsgruppen? Du kan också skicka tips till förbundsordföranden om det finns någon person som du tror skulle passa i någon av arbetsgrupperna.

Just nu söker alla grupper nya medlemmar.