En resa till Lunds Stifts vänstift i Tyskland 9-14 september

Tysklandsresa med SKUL

Tysklandsresa med SKUL 9-14 September

Nu är det snart dax den 9-14:e september åker vi iväg ett gäng för att träffa andra ungdomar i Tyskland på deras ungdomsfestival. Den 9-11 är det festival och efter det kommer vi åka norrut till olika församlingar och träffa ungdomsgrupper där. Låter detta som något du skulle vilja vara en del av? Fyll i enkäten som är länkad här så hör vi av oss i slutet av maj med besked.

Vi ser fram emot att höra från dig!