Distriktsårsmöte

Information om Distriktsårsmötet 2022

Läs kallelsen till Distriktsårsmötet 2022

Till distriktsårsmötet bjuds alla aktiva lokalavdelningar i Uppsala stift in. Detta år planeras det för att vi ska vara på samma plats igen. Distriktsårsmötet 2022 är i Gävle den 22-23 april 2022.

På distriktsårsmötet beslutas det om budget och verksamhet för de kommande två åren, samt val av distriktsstyrelse och ombud. Distriktsårsmötet är ombudens chans att påverka vad lokalavdelningarna vill att distriktet ska satsa på.

Du kan också välja att engagera dig genom att vara ledamot i distriktsstyrelsen eller att representera Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift på olika mötesplatser.
Här finns mer information om uppdragen som tillsätts på DÅM.

Ta chansen och skriv motioner om det är något du vill att distriktet ska göra annorlunda eller om du har något du vill att ska göras. Motioner lämnas till distriktsstyrelsen senast fredagen 11 mars 2022 till uppsaladistrikt@svenskakyrkansunga.se

Handlingar

Propositioner

Fler handlingar kommer efterhand att de blir klara

Anmälan har öppnat. Klicka här för att anmäla dig

Gör din röst hörd och påverka Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift!

Frågor?
Kontakta uppsaladistrikt@svenskakyrkansunga.se