Distriktsårsmöte (DÅM)

Information gällande Distriktsårsmötet 2020:

På grund av att Regeringen har förbjudit sammankomster med mer än 50 personer kommer det att påverkar vårt Distriktsårsmöte.

Distriktsstyrelsen hade ett extra styrelsemöte den 6 april för att besluta kring hur distriktsårsmötet 2020 kan genomföras utifrån dåvarande rekommendationer.

Distriktsstyrelsen beslutade att genomföra distriktsårsmötet, fast i en digital version. Alla anmälda ombud behöver därför se till att ha en korrekt e-postadress på Medlemssidorna så att de kan få vidare information om platser och tider under helgen.

Just nu är planeringen i full gång, mer info kommer.

Frågor?
Kontakta stiftskonsulent Johanna Knutsson på johanna.knutsson@svenskakyrkansunga.se
eller ring 018-68 07 16.

Påverka Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift

Distriktsårsmötet tillbaka till Undersvik!

Den 24-26 april bjuds alla aktiva lokalavdelningar i Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift in till distriktsårsmöte för att ta beslut om verksamhet och budget för det kommande året. Varje aktiv lokalavdelning har möjlighet att anmäla minst två ombud senast  tisdagen den 31 mars. Här kan du läsa mer om hur din lokalavdelning blir aktiv.

Nomineringar lämnas till valberedningen senast fredagen den 13 mars på uppsalavalberedning@svenskakyrkansunga.se
Här finns mer information.

Motioner lämnas till distriktsstyrelsen senast fredagen den 13 mars på uppsaladistrikt@svenskakyrkansunga.se

Här kommer du till kallelsen.

Här hittar du propositionshäftet.

Här hittar du Motioner och Motionssvar

Här hittar du Övriga handlingar

Anmälan
Du behöver anmäla dig en månad innan.  Du som är medlem anmäler dig på Medlemssidorna.

Frågor?
Kontakta uppsalademokrati@svenskakyrkansunga.se