Livsresan

 

Vi vill bjuda in till Livsresan för dig som är medlem i en lokalavdelning i Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift och är född år 2003 eller tidigare

Livsresan är ett läger i tre delar 

Förträff den 19-20 maj där vi lär känna varandra och planerar inför vår resa till Berlin och Wittenberg. 

Under resan till Wittenberg och Berlin kommer vi tillsammans sova, äta och  gå i Luthers fotspår, besöker kända platser i Berlin och egen tid på stan hinns nog också med. Resan planeras äga rum månadsskiftet juni/juli och sker med tåg.

Några månader efter resan har vi en återträff på Undersvik där vi får dela minnen och fundera och reflektera på hur vår inre resa kan fortsätta utifrån det vi har upplevt.

Deltagaravgiften är 4 000 kronor. I deltagaravgiften ingår förträff, återträff, resorna till Berlin och Wittenberg, mat under resan,  hotellnätter samt entréer till sevärdheter. Du får själv stå för resorna till förträff och återträff samt uppsamlingsplats i samband med resan.

Du förväntas delta på alla tre delarna och det är inte möjligt att åka med till Tyskland om du inte har varit med på förträffen.

 

Frågor?
Kontakta uppsaladistrikt@svenskakyrkansunga.se
eller ring stiftskonsulent Johanna Knutsson 018-68 07 16

Medlemssidorna

Vårt digitala medlemssystem

Här har alla medlemmar en egen sida där de kan hålla kontakten med andra medlemmar, anmäla sig till arrangemang, med mera. På Medlemssidorna kan lokalavdelningen presentera sig och sina aktiviteter, varje distrikt har en egen sida och förbundet också.

Kom igång

Bli medlem i Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.