Samarrangerande församling

Läger och mötesplatser är viktiga för barn och unga. Under läger får deltagare möjlighet att träffa vänner för livet, utveckla sin tro genom fördjupande samtal och ha massor av skoj genom lekar, musik och sång.

För att Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift ska kunna möjliggöra läger och mötesplatser behöver vi göra det tillsammans med församlingar och pastorat runtom i Uppsala stift.

Vill din församling/pastorat vara med och samarrangera något läger eller utbildning i församlingens lokaler och kanske en närbelägen skola eller annan större lokal på orten eller kanske har ni en lägergård vi kan hyra?

Arrangemang som vi söker församling till
Eftersom stiftsgården i Undersvik är stängd för att renoveras och inte går att boka behöver distriktsstyrelsen lösa alla höstens arrangemangen på ett annat sätt.

Under hösten planeras det att genomföras barnkonsekvensanalysutbildning den 19 november samt Hel och helig den 25-27 november.

Vid vilken av mötesplatserna samarbetar vi med din församling/pastorat?

Här kan du läsa mer om arrangemangen
Barnkonsekvensanalysutbildning
Hel och helig