Stiftslägret

Stiftslägret är ett läger för alla medlemmar (0–30 år) med möjlighet till delande och fördjupning.  Under lägret kommer det finnas möjlighet till bad, gudstjänster och olika aktiviteter för alla åldrar. Lägret kommer också att ge möjligheter till att umgås, ha roligt, lära sig nya saker och få med sig inspiration hem.

Arrangemanget är planerat att hållas fredagen-söndagen 1–3 juli 2022 i Östhammar.

Anmälan öppnar under våren, mer information kommer senare.

Sista anmälningsdag är 31 maj.

Har ni frågor och vill veta mer så hör gärna av er till uppsalaungdom@svenskakyrkansunga.se