Vägen, sanningen och livet

Den 30 juli – 1 augusti bjuder Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift in till en vandring på Finnskogsleden, utanför Bollnäs. Under en helg kommer du som är medlem i Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift och är 18–30 år få vandra i gemenskap med andra.

Saknar du gemenskapen från när du var yngre och åkte på läger? Då är Vägen, Sanningen och Livet lägret för dig! Vi vandrar, pratar tro, och upplever kanske gamla Svenska Kyrkans Unga-minnen tillsammans. Allt utifrån årets tema Lär dig av resan.

Arrangemanget genomförs förutsatt att det är tillåtet att samla fler än åtta personer utifrån Coronarestriktionerna.

Läs mer om arrangemanget i denna folder

Anmälan är öppen på Medlemssidorna, du kommer dit genom att klicka här
Sista anmälningsdag är den 31 maj.

Vill du delta men är inte medlem? Det löser du enkelt genom att bli medlem. Klicka här!

FRÅGOR?

Kontakta uppsalaungdom@svenskakyrkansunga.se eller
ring
stiftskonsulent Johanna Knutsson på 018-68 07 16.