Efter lokalavdelningens årsmöte

Dags att uppdatera Medlemssidorna

Efter att lokalavdelningen har haft årsmöte behöver Medlemssidorna uppdateras med aktiviteter, kanske en ny registeransvarig och nya kontaktpersoner. Det behöver göras för att rätt personer ska få information och sprida vidare till lokalavdelningens medlemmar vad som är på gång. Därför är det viktigt att alla har uppdaterade mejladresser på medlemssidorna.

Att uppdatera på Medlemssidorna efter lokalavdelningsårsmötet
Här hittar du en lista på saker att följa upp efter lokalavdelningens årsmöte. Att göra efter lokalavdelningens årsmöte

Här kan du läsa mer om vad stadgar är och hitta förslag på normalstadgar Förslag på stadgar

Manual till Medlemssidorna