Teologifestivalen — barnens festival

Vill du vara med och representera Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stifts planering av Barnens festival på Teologifestivalen?

Vi söker dig som

• Tycker om att skapa verksamhet för de yngre åldrarna (den här gången gäller det 6-12-åringar.)
  • Är engagerad i att planera och genomföra läger och tycker att det är kul!

Beskrivning av uppdraget

Projektgruppens arbete startar våren 2021 och gruppen ansvarar för att skapa ett program som vänder sig till 6-12 åringar som tillsammans med deras församlingsledare och/eller föräldrar vill delta på Teologifestivalen där en del av teologifestivalen kommer att vara ett dygn med aktiviteter för barnen – Barnens festival. Mellan gruppens möten arbetar var och en självständigt hemifrån med de uppgifter som du blir tilldelad.

För att få en bra sammansättning av gruppen tror vi att den behöver bestå av både dig som arbetar med barn och unga och av dig som är ung och ideell.

Din bakgrund

Du som är anställd får gärna vara församlingspedagog eller anställd för att jobba med målgruppen.

Du som är ung får gärna ha planerat något arrangemang tidigare eller ha stor egen lägervana.

Du ger en-två timmar/månad utöver projektgruppens möten till Svenska Kyrkans Ungas medverkan i planeringsgruppen för Barnens festival tills arrangemanget är genomfört och utvärderat.

Frågor och intresseanmälan

Kontakta uppsalabarn@svenskakyrkansunga.se