Tips på andra sätt att engagera dig!

Vill du engagera dig på fler sätt än bara inom Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift?
Då har du hittat rätt. Här kommer det att komma upp tips på engagemang som kommer från bland annat Svenska Kyrkans Unga och Svenska Kyrkan.

Ung resurs

Svenska Kyrkans Unga och Svenska kyrkan har under många år bedrivit Volontäråret som ett nationellt praktikprogram. Verksamheten har funnits sedan 1968 i varierande former. Volontäråret har varit ett viktigt bidrag till vår kyrka. Det har varit ett sätt att som ung person få chans att komma ut i en församling och ta del av Svenska kyrkan. Helst i en församling där en inte är uppvuxen för att vidga sitt perspektiv. Volontären fick chans att upptäcka och dela kristen tro.

Vill du veta mer? Läs mer här.

Frågor?
Kontakta uppsaladistrikt@svenskakyrkansunga.se