Organisationsutskottet

Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift har ett nytt arbetssätt för att få fler medlemmar involverade i arbetet som görs. Distriktsstyrelsen har valt att dela upp olika arbetsområden i utskott. Vill du få nya erfarenheter och och få veta mer hur distriktet arbetar är detta uppdrag perfekt för dig.

Just nu letar vi efter dig som vill vara med i det nya Organisationsutskottet som arbetar med lokalavdelningar och medlemsåret. Det kan handla om allt ifrån att uppmuntra församlingar att bilda en lokalavdelning, stötta befintliga lokalavdelningar i frågor som rör dem samt åka på besök runt om i distriktet. Utöver det kan utskottet få kortare uppdrag av distriktsstyrelsen.

Vi söker dig som

  • har god koll på Svenska Kyrkans Ungas uppbyggnad.
  • känner dig bekväm med ringa medlemmar och församlingsanställda.
  • kan representera Svenska Kyrkans Unga vid besök.
Frågor och intresseanmälan?
Har du några frågor eller vill anmäla ditt intresse för att vara med i utskottet kan du maila uppsaladistrikt@svenskakyrkansunga.se eller ringa distriktsordförande Malva Larsson 018-68 07 53

Medlemssidorna

Vårt digitala medlemssystem

Här har alla medlemmar en egen sida där de kan hålla kontakten med andra medlemmar, anmäla sig till arrangemang, med mera. På Medlemssidorna kan lokalavdelningen presentera sig och sina aktiviteter, varje distrikt har en egen sida och förbundet också.

Kom igång

Bli medlem i Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.