Utveckla hemsidan

Vill du vara med och utveckla Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stifts hemsida?

Vi söker dig som
Tycker om att läsa och skriva text.
Har ett öga för detaljer.
Kan göra text och bild till en helhet.

Exempel på uppdrag
Du arbetar självständigt hemifrån med de uppgifter du blir tilldelad. Uppdragen består av exempelvis att:
Uppdatera enskilda sidor med aktuell information som skickas till dig av distriktsstyrelsen eller planeringsgrupper. Hålla kalendern uppdaterad minst ett år framåt.
Gå igenom befintliga sidor och komma med förslag på utveckling av dem.

Din bakgrund

Du är bra på att formulera dig i skrift.
Du har tillgång till en egen dator med internetuppkoppling.
Du behöver inte ha någon förkunskap utan kommer att få en utbildning i aktuellt internetverktyg.
Du ger en-två timmar/vecka till hemsidan under minst sex månader.

Frågor och intresseanmälan
Vi vill gärna ha in intresseanmälan via e-post till uppsalakom@svenskakyrkansunga.se
Skriv gärna en kort motivering till varför du tycker att uppdraget verkar intressant. Berätta också gärna vad du tror att du kan bidra med.