Vill du engagera dig?

Tillsammans är vi Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift! Alla medlemmar som vill har möjlighet att engagera sig i och finnas med i den verksamhet som distriktet gör. Det finns flera olika uppdrag du som medlem kan ha över kortare eller längre tid.

Just nu letar vi efter:

SAMVERKANSGRUPPEN FÖR VÄGVAL

Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift och Uppsala stift samarbetar kring Vägval: Volontär-helgerna. Det samarbetet samordnas av en samverkansgrupp som består av både stiftsanställda, representanter från Svenska Kyrkans Ungas distriktsstyrelse och medlemmar i Svenska Kyrkans Unga. Just nu är en av de två medlemsplatserna ledig och vi söker dig som är 20+, har varit med på flera Vägval: Volontär-helger och har ledarerfarenhet. Uppdraget sträcker sig från nu och ett år framåt, med möjlighet till förlängning.
Mer information hittar du här

ERSÄTTARE TILL DE UNGAS KYRKOMÖTE
Var med och påverka Kyrkomötet! Inför Kyrkomötets årliga träff bjuder Svenska Kyrkans Unga in till De Ungas Kyrkomöte. Kyrkomötet är Svenska Kyrkans Ungas högsta beslutande organ och på De Ungas Kyrkomöte samtalar deltagarna om några i förväg utvalda motioner. Utifrån samtalen skrivs motionssvar ihop och delas ut till alla ledamöter i kyrkomötet.
Mer information hittar du här

FRÅGOR OCH INTRESSEANMÄLAN?
Kontakta konsulent Johanna Knutsson på
e-post johanna.knutsson@svenskakyrkan.se
eller telefon 018-68 07 16.