Utskott

Distriktsstyrelsen är indelad i utskott som har olika ansvarsområden. Ledamöterna har därigenom möjlighet att fokusera sin tid och energi på det de brinner för och får specialkompetens inom olika områden.

Varje utskott leds av en sammankallande och har verksamhets- och budgetansvar inom sitt område. Utöver det får de ibland kortare uppdrag av distriktsstyrelsen, som de arbetar med och på kommande möte rapporterar tillbaka till styrelsen hur det går.

Just nu finns det tre utskott: verksamhetsutskottet, kommunikationsutskottet och demokratiutskottet.

Frågor?
Kontakta uppsaladistrikt@svenskakyrkansunga.se