Verksamhetsutskottet

Verksamhetsutskottet är ett nytt utskott som ersätter de gamla barn- och ungdomsutskotten. Utskottet bildades för att få en tydlig överblick över utskottets uppdrag.

Verksamhetsutskottet ansvarar för att erbjuda ett brett utbud av läger och utbildningar för lokalavdelningar och medlemmar.

I utskottets arbetsuppgifter ingår att planera för datum, plats, och att förslå planeringsgrupper.

Utskottet ansvarar för distriktets arbete med pilgrimsBarn.

Frågor?
För åldrarna 0-12 kontakta utskottet på epost: uppsalabarn@svenskakyrkansunga.se
För åldrarna 13-30 kontakta utskottet på epost: uppsalaungdom@svenskakyrkansunga.se

eller ring konsulent Johanna Knutsson 018-68 07 16