Webbutik

Här i webbutiken hittar du kläder, prylar och massa annat kul producerat med med Svenska Kyrkans Ungas logga och budskap. Produkterna är framtagna med utgångspunkt i rättvis handel och med omtanke om klimatet och vår jord.

Sista beställningsdag innan vi stänger för julen är den 18 december. Därefter kommer din order inte att packas förrän den 7 januari 2020.

Här kan du läsa förbundets upphandlingspolicy.

Vi hanterar personuppgifter enligt GDPR (General Data Protection Regulation). Läs mer om våra kundvillkor här.

Presentkort

Har du ett presentkort som du vill betala med? Ange ”presentkort nr X” i meddelande fältet när du beställer. (Du byter ut X mot det nummer som står på ditt kort) Om kostnaden överstiger summan på ditt presentkort så kommer du att få en faktura på resterande belopp. Om kostnaden är lägre än den du har på ditt kort så kommer du att få ett nytt kort med den nya summan på hemskickad till dig.

Nyhet!

A6-block

Perfekt litet kladdblock.

Informationsfoldrar (åldersindelade)

Folder om Svenska Kyrkans Unga för olika åldrar.

Medlemsmålarboken "Måla Svenska Kyrkans Unga"

Lär känna Svenska Kyrkans Unga genom att måla.

Gnuggis (engångstatuering)

Perfekt give away-present.

Fredligt

En tidning om fred.

Body – "Jag är viktig här och nu"

Barnbody i ekologisk bomull och med giftfri tryckfärg.