Lunch med församlingsanställda

Som församlingsanställd är du en viktig möjliggörare för Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift. Två gånger per termin bjuder distriktsordförande och konsulent in till en lunchträff. Vi får möjlighet att berätta om vad som är aktuellt i distriktet. Det är också en möjlighet för er att berätta om vilken verksamhet som bedrivs lokalt i din församling och hur Svenska Kyrkans Unga kan stötta det arbetet.

Anmälan
Medlemmar i Svenska Kyrkans Unga anmäler sig på Medlemssidorna, och övriga kan skicka e-post till johanna.knutsson@svenskakyrkan.se . Ange namn och församling.

Kommande lunchtillfällen
I kalendern hittar du nästa tillfälle. Klicka här för att komma till den.

Vill din församling hjälpa till?
För att kunna genomföra luncherna behöver vi lokaler att vara i. Har din församling en lokal vi kan låna? Hör av er!

Frågor?
kontakta uppsalademokrati@svenskakyrkansunga.se