Press

Aktuella Nyheter

Avbrott på Medlemssidorna!

Den den 5-18 oktober är det för planerat för underhåll på Medlemssidorna. Det innebär att det blir ett avbrott och att det inte går att logga in eller ta del av information under den här tiden.

Vi ber om överseende med detta!

______________________________________________________

Facebook har återigen på grund av oförklarliga skäl raderat Svenska Kyrkans Ungas Facebook – sida.

Vi undersöker detta vidare och hoppas på att snart hitta en lösning på problemet. Har ni frågor, tveka inte att kontakta kommunikation@svenskakyrkansunga.se

Tack för ert överseende.

____________________________________________________________________

Svenska Kyrkans Unga – en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.

Svenska Kyrkans Unga bildades 1993 och har cirka 14 000 medlemmar i 300 lokalavdelningar över hela landet. Svenska Kyrkans Unga är en demokratisk rörelse av barn och unga, som arbetar för att bevaka barn och ungdomars intressen i Svenska kyrkan.

– Vi tar självklart ställning mot diskriminering, rasism och främlingsfientlighet i samhället, inom kyrkan och i världen. Varför det? Vi tror att alla människor har samma värde, och förtjänar kärlek och respekt!

– Vi är demokratiska och tror att alla människor har något viktigt att bidra med och röster som är värda att lyssna på!

– Vi vill förändra världen och världen börjar här hemma, i köket, i klassrummet, på gatan: om vi inte förändrar våra egna attityder kan vi inte bygga en bättre värld för alla!

Julia Oxborn, kommunikatör, Svenska Kyrkans Ungas förbundskansli

Tel: 018-640 651, 076-785 27 90
Mejl: kommunikation@svenskakyrkansunga.se

Pressbilder

Pressbilder kan användas fritt i redaktionella sammanhang om inte annat anges.

• Bilderna får inte publiceras kommersiellt eller i sammanhang som kan upplevas oetiskt eller kränkande.
  • Nedladdade bilder får inte säljas, överlåtas eller lagras digitalt av extern bildanvändare.
  • Vid publicering ska alltid källan anges.

På bilderna: Jakob Schwarz, Förbundsordförande, Svenska Kyrkans Unga

Fotograf: Julia Oxborn, Svenska Kyrkans Unga