Arrangemang i Svenska Kyrkans Unga

Det pågår mängder av arrangemang i Svenska Kyrkans Unga runt om i landet. Svenska Kyrkans Ungas förbund arrangerar framför allt årsmöten och utbildningshelger för organisationens förtroendevalda. Du kan alltid se distriktens olika arrangemang på deras hemsidor.

Våren 2024

• Strategiträff med distrikten: Läger och arrangemang – för mer information kontakta Christian Olsmalm
  • Samtals- och inspirationskväll för samverkan mellan Svenska Kyrkans Unga och Sveriges Kyrkosångsförbund – för mer information kontakta Noa Edwardssonn

Hösten 2024