Välkommen till Lunds distrikt!

Här hittar du information som rör Lunds distrikt, välkommen!

Lokalavdelningspotten

Är din lokalavdelning sugen på att göra något tillsammans med en eller flera andra lokalavdelningar? Då kan din lokalavdelning söka pengar ur lokalavdelningspotten.

Läger på Södra Hoka för dig som är mellan 7-13 år

Här kan du läsa mer och anmäla dig till lägret på södra Hoka för dig som är mellan 7 och 13 år 4-6 Juni.

Sista anmälningsdag är 20/5

Tysklandsresa med SKUL

Här hittar du information om resan till vänstiftet i Tyskland

Distriktsårsmötet (DÅM) 2022

Här hittar du info, kallelse och handlingar till Distriktsårsmötet 2022. Du hittar även årsmötesprotokollet här

Nyheter från förbundet

Nu finns våra utfrågningar på YouTube!

...