6-10 augusti 2022

Tältläger på Grönebo

Från främmande farvatten

Sommaren 2022 planerar Svenska Kyrkans Unga i Linköpings stift  för traditionsenligt tältläger på Grönebo lägerplats utanför Kisa.

Det främmande skeppet har kommit fram och lämnat flera mystiska skatter åt oss. Det blir nu ert uppdrag att hjälpa oss tyda dessa skatter. Ta hjälp av främlingen i byn. Med dennes hjälp kanske vi finner den största skatten av dem alla.

Grönebo är ett friluftsläger där varje lokalavdelning/församling bygger upp sin by med hjälp av slanor, tält, presenningar och massor av surrgarn. Har ni inte tidigare erfarenhet av friluftsläger kan ni ändå hänga på!
Vi hjälps åt.

Vi firar mässor och har bibelstudium. Under lägret får vi utforska vår egen tro och oss själva.

Vi får möjlighet att lära känna nya vänner. Under lägret har vi bl.a.. aktivitetspass, ett spår och lägerbål.

Vi badar i sjön och delar många skratt med varandra!

Tid: 6-10 augusti 2022

Arrangör: Svenska Kyrkans Unga i Linköpings stift

Plats: Grönebo lägerplats utanför Kisa

Åldrar: Alla är välkomna- ett generationsöverskridande läger!

Kostnad:500 kronor för de som är födda 2012 eller tidigare. (Ingen avgift för barn under 10 år)

Lägerplaneringsgrupp: Lovisa Pihl, lägerledning: gronebotaltlager@gmail.com

Anmälan: senast  juni på Svenska Kyrkans Ungas medlemssidor