Arrangemang

Arrangemang i distriktet och på riksnivå

Svenska Kyrkans Unga i Linköpings stift arrangerar roliga läger och andra mötesplatser under året. En plats för alla som vill träffa nya människor och ha roligt tillsammans med många andra från hela stiftet!

 

 • 27 april - Distriktsårsmöte 2024

 • Svenska Kyrkans Unga i Linköpings stifts högsta beslutande organ.  Ombud från alla lokalavdelningar välkomna till distriktets årsmöte lördagen den 27 april.
  Eventuellt kommer det att anordnas läger/övernattning i samband med årsmötet. Plats är under planering och kallelse kommer till lokalavdelningarna under början av 2024

 
 • 8-9 augusti - Riksårsmötet 2024

 • Svenska Kyrkans Ungas högsta beslutande organ. Där samlas valda ombud från alla distrikt och tar beslut om verksamhet och budget för det kommande året. Från Linköpings distrikt sänder vi ? ombud och några ersättare.

  Mer info kommer.

 
 • 7-11 augusti - Grönebo 2024

 • Lägret hålls på Grönebos härliga gräsplätt strax utanför Kisa. Varje församling bygger upp sin egen lilla by med hjälp av slanor, tält, presenningar och surrgarn.
  I byn hjälps man åt att bland annat hugga ved, hämta vatten, laga mat över öppen eld och se till att ha en fantastisk lägerstämning!
  Tillsammans firar vi gemensamma gudstjänster, har bibelstudier och hittar på alla möjliga roliga aktiviteter.

  Läs mer här

 
 • 28-29 september - Nattkampen 2024

 • Nattkampen är en lagtävling för alla från 13 år och uppåt. 2024 kommer Nattkampen arrangeras av Linköpings distrikt och hållas på Gransnäs ungdomsgård. Under natten går lagen en ca 1 mil lång bana där de stöter på ca 7-8 stationer. Tillsammans ska lagmedlemmarna lösa de olika uppgifter de ställs inför under dygnets mörkaste timmar.

  Kontakta Malin Attervåg  vid frågor, mer info fylls på under våren 2024!

   

 
 • 28-29 - De Ungas Kyrkomöte 2024

 • De Ungas Kyrkomöte är ett sätt att berätta för Svenska kyrkans högsta beslutande organ, kyrkomötet, vad barn och unga tycker om några av de frågor som de beslutar om när de samlas varje höst i Uppsala. På De Ungas Kyrkomöte träffas deltagare (utsedda av Svenska Kyrkans Ungas distrikt) och diskuterar och skriver motionssvar till motioner som har kommit in till kyrkomötet.

  Är du intersserad av att åka kontakta vår distriktsordförande Ida

 

Medlemssidorna

Vårt digitala medlemssystem

Här har alla medlemmar en egen sida där de kan hålla kontakten med andra medlemmar, anmäla sig till arrangemang, med mera. På Medlemssidorna kan lokalavdelningen presentera sig och sina aktiviteter, varje distrikt har en egen sida och förbundet också.

Kom igång

Bli medlem i Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.