Distriktsårsmöte 2022

Den 9 april kommer årets distriktsårsmöte (DÅM) gå av stapeln på zoom! Presidiet och delar av distriktsstyrelsen kommer att vara samlade på stiftskansliet i Linköping för att leda mötet.

För att alla som är valda som ombud från lokalavdelningen ska kunna rösta och vara med på närvarolistan vill vi att dessa loggar in på zoom på varsin enhet (tex mobil). Men det går att dela på en stor skärm, projektor ex. Om det är möjligt för ombuden i lokalavdelningen att samlas kan det ju vara roligt sätt att delta tillsammans vid mötet – men då under förutsättning att alla är helt friska såklart.

Vi hoppas ni alla har möjlighet att delta aktivt och det är värdefullt för organisationen att ni är delaktiga. Handlingarna, som du hittar en länk till längre ner på den här sidan, uppdateras efter hand. Även länk till anmälan på medlemssidorna hittar du längre ner på den här sidan.

Glöm inte att:

  • Ladda ner appen zoom i mobilen eller datorn
  • Har du appen sedan tidigare är det bra att se till så att den är uppdaterad
  • Ta med laddare till telefon och dator
  • Var gärna på en plats där du har wi-fi
  • Om lokalavdelningen vill sitta tillsammans behöver alla ombud ansluta till zoom på en egen enhet, exempelvis genom egen dator eller mobil.

Samlade handlingar hittar du här: Samlade handlingar DÅM 2022

Kallelse DÅM 2022

Medlemssidorna

Vårt digitala medlemssystem

Här har alla medlemmar en egen sida där de kan hålla kontakten med andra medlemmar, anmäla sig till arrangemang, med mera. På Medlemssidorna kan lokalavdelningen presentera sig och sina aktiviteter, varje distrikt har en egen sida och förbundet också.

Kom igång

Bli medlem i Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.