Förnya medlemskapet

Nytt år – nytt medlemskap

Från den 1 januari går det att förnya medlemskapet för 2021 i Svenska Kyrkans Unga. Enklaste sättet att förnya sitt medlemskap är via Medlemssidorna.

Så här förnyar du medlemskapet

• Gå in på Medlemssidorna.
  • Fyll i ditt medlemsnummer/personnummer och ditt lösenord längst upp till höger på sidan.
  • När du loggat in möts du av frågan om du vill förnya ditt medlemskap. Vill du byta lokalavdelning gör du det i listan, innan du klickar på ”förnya”.

Om du har glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt.

• Klicka på ”Glömt lösenordet?” längst upp till höger på sidan.
  • Fyll i ditt medlemsnummer/personnummer och din e-postadress på den sidan du kommer till.

En förutsättning för att du ska kunna beställa ett nytt lösenord är att du har din e-postadress registrerad på Medlemssidorna.

Om du inte har det, eller behöver ändra din e-postadress kan du skicka ett mejl till svar@svenskakyrkansunga.se.

I mejlet anger du ditt medlemsnummer och den e-postadress du vill registrera. Du får ett mejl när din e-postadress är registrerad.

Mejl och SMS

I januari skickas ett mejl till de som har angett sin e-postadress på Medlemssidorna, med en påminnelse om att förnya medlemskapet. Det kommer också att skickas SMS till dem som har angett sitt mobilnummer på Medlemssidorna (mobilnumret måste dock vara unikt för att ett SMS ska gå ut, dvs har två personer angett samma mobilnummer kommer ingen av dessa att få ett SMS). Genom att följa länken i SMS:et kan medlemmen förnya sitt medlemskap för 2021.

Medlemsblankett

Den som har möjlighet att förnya medlemskapet för andra i lokalavdelningen måste få en underskriven blankett från den som vill förnya sitt medlemskap.

Du hittar medlemsblanketten under Blanketter och dokument.

Förnyelselista

På Medlemssidorna, kan den som har behörighet, ta ut en förnyelselista för lokalavdelningen. Skicka runt den vid samlingarna i lokalavdelningen (skriv ut den i flera exemplar om ni behöver den på flera håll), låt medlemmarna skriva på och förnya sedan på Medlemssidorna så snart som möjligt så att medlemmarna inte missar något nummer av Delande.

Talonger

Det går också bra att använda talongen i det brev som kommer att skickas ut till de medlemmar som inte har förnyat sig själva på Medlemssidorna eller via SMS. Den talongen kan lämnas till den som är registeransvarig i lokalavdelningen eller skickas till förbundskansliet.

Utlottning

Bland de som förnyar sitt medlemskap den 1 januari–28 februari kommer vi att lotta ut prylar från vår webbutik. De medlemmar som har turen att bli framlottade kontaktas personligen i mars.

Affischer & QR-kod

Det finns två affischer med QR-kod som går direkt till Medlemssidorna som ni antigen kan skriva ut som en affisch eller som ladda ner som bild för att sprida i sociala medier.

Vill ni använda QR-koden i något annat sammanhang eller i en egen design kan ni ladda ner den separat.

Du hittar allt material under Kampanj och material.