"Här-och-nu!"-dagen

”Här-och-nu!”-dagen 2024

Första lördagen i maj och första lördagen i september är Svenska Kyrkans Ungas dagar! Den 4 maj och den 7 september går vi ut på gator och torg för att tala om vilka vi är och för att rekrytera nya medlemmar. Känner ni att det blir en för stor grej – bjud in till församlingshemmet eller kyrkan. Vad som händer är helt upp till er i lokalavdelningen. Har ni en kul idé på hur ni ska synas och rekrytera medlemmar, är det roligt om ni kör på er idé! Har ni idétorka eller ont om planeringstid kan ni använda vårt ”Här och nu!-kit”. 

Skicka ett mejl till kommunikation@svenskakyrkansunga.se och berätta om er aktivitet så gör vi reklam för den, uppge vilken lokalavdelning det gäller, var ni ska vara, starttid och eventuell sluttid.  

Här hittar ni material och dokument till ”Här-och-nu!”-dagen

Pressmeddelande generell

Annons 148x180mm

Annons 110x20mm

Marknadsföring & rekrytering

Frågor?  

Om rekrytering, kommunikation eller material: Kontakta kommunikatör Cecilia Bergström, cecilia.bergstrom@svenskakyrkansunga.se eller 018-640 651. 

Om Medlemssidorna: Kontakta medlemshandläggare Dan Westerberg, dan.westerberg@svenskakyrkansunga.se eller 018-640 649. 

Medlemssidorna

Vårt digitala medlemssystem

Här har alla medlemmar en egen sida där de kan hålla kontakten med andra medlemmar, anmäla sig till arrangemang, med mera. På Medlemssidorna kan lokalavdelningen presentera sig och sina aktiviteter, varje distrikt har en egen sida och förbundet också.

Kom igång

Bli medlem i Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.