Distriktsdag 26/11-2023

Svenska Kyrkans Unga i Lunds Stift vill bjuda in till en fortbildningsdag den 26/11 i Hässleholm.

En dag för dig som är kontaktperson, registeransvarig, revisor, eller kanske medlem i din lokalavdelning och vill lära dig mer. Alla Är välkomna!

Dagen kommer bestå av olika workshops och nätverkande mellan lokalavdelningar och distrikt emellan. Dagen är helt kostnadsfri och anmälan görs via formuläret längs ner på sidan.

De workshops som kommer erbjudas under dagen är:

Året på baksidorna. Tips och trix hur du använder baksidorna på bästa sätt riktat till kontaktperson, registeransvarig och revisor.

Styrelseutbildning del 1. En utbildning riktad till dig som sitter i en styrelse i din lokalavdelning. (Detta är ett dubbelpass. Du väljer därför detta passet även under pass 2)

Valberedningsutbildning. En utbildning för dig som sitter i valberedningen. 

Bibelpass. Lär dig mer om Bibeln!

Lekpass. Hur man leder och leker med både stora och små. (En del av detta pass kommer vara utomhus, så kläder efter väder gäller)

Att jobba med Svenska Kyrkans Unga. En workshop för dig som är anställd i församling och på ett eller annat sätt jobbar med Svenska Kyrkans Unga. Att nätverka med församling. 

Andaktsworkshop. Hur leder man en andakt på bästa sätt och vad kan vara bra att tänka på?  

Var? Västerkyrkan (EFS), Hässleholm
När?
26/11 10-17
Sista anmälningsdag? 
19/11

Schema för dagen

Medlemssidorna

Vårt digitala medlemssystem

Här har alla medlemmar en egen sida där de kan hålla kontakten med andra medlemmar, anmäla sig till arrangemang, med mera. På Medlemssidorna kan lokalavdelningen presentera sig och sina aktiviteter, varje distrikt har en egen sida och förbundet också.

Kom igång

Bli medlem i Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.