Mitt Undersvik - andakt

Vi är många som saknar att få fira andakt i kapellet på Undersvik. I väntan på det vill Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift ta vara på det stora engagemang som finns för stiftsgården och bjuda in till en andakt söndagen den 7 november kl. 17.00 i Tunabergskyrkan, Uppsala.

Vi hade naturligtvis gärna varit på plats i Undersvik, men eftersom stiftsgården är stängd och vi dessutom vill möjliggöra för dig som bor i andra delar av stiftet kommer andakten också att sändas digitalt.

Anmälan

Du behöver anmäla dig senast den 27 oktober. Du som är medlem anmäler dig på Medlemssidorna. Du som inte är medlem kan antingen bli det, eller skicka e-post till uppsaladistrikt@svenskakyrkansunga.se

Frågor?

Kontakta uppsaladistrikt@svenskakyrkansunga.se eller