Efter lokalavdelningens årsmöte

Att göra efter lokalavdelningens årsmöte

När lokalavdelningen har haft sitt årsmöte är det dags att uppdatera uppgifter på medlemssidorna!

Detta är viktigt att göra för att information från oss kommer till rätt personer som har blivit valda till olika uppdrag i lokalavdelningen.

Vad ska man uppdatera på Medlemssidorna efter årsmötet?

Här hittar du en lista på saker att följa upp efter lokalavdelningens årsmöte:

Att göra efter lokalavdelningens årsmöte

Här kan du läsa mer om vad stadgar är och hitta förslag på normalstadgar Förslag på stadgar

Manual till Medlemssidorna
Här finns en manual om hur du använder Medlemssidorna i PDF-format och kan sparas eller skrivas ut här:

Manual_20191014

Frågor?