Hur funkar det att bli medlem?

Det kostar ingenting att vara medlem i Svenska Kyrkans Unga. Det enklaste sättet att bli medlem är att du själv registrerar dig via Medlemssidorna. När du blir medlem ställer du dig bakom Svenska Kyrkans Ungas idé:

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.

Vill du förnya ditt medlemskap?

Den 1 januari är det dags att förnya medlemskapet i Svenska Kyrkans Unga.

Detta kan ske på flera olika sätt!

– SMS

Andra veckan i Januari skickas ett SMS till alla medlemmar som har ett unikt mobilnummer angivet på medlemssidorna. Genom att svara på det SMS:et förnyas medlemsskapet automatiskt.

Bra att veta 1: Om två personer har angett samma mobilnummer på Medlemssidorna kommer ingen av dem att få ett SMS. Det beror på att vi måste veta vem vi får svar ifrån.

Bra att veta 2: När man svarar på SMS:et är det bästa att bara skicka ett blankt svar eller att svara ”Ja”. Alla andra typer av svar kräver manuell behandling.

– Melj

I mitten av januari skickas ett mejl till alla medlemmat som har en e-postadress angiven på Medlemssidorna. Mejlet är en påminnelse om att det är dags att logga in på Medlemssidorna och förnya sig.

Medlemssidorna

Vårt digitala medlemssystem

Här har alla medlemmar en egen sida där de kan hålla kontakten med andra medlemmar, anmäla sig till arrangemang, med mera. På Medlemssidorna kan lokalavdelningen presentera sig och sina aktiviteter, varje distrikt har en egen sida och förbundet också.

Kom igång

Bli medlem i Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.