Rikskollekt

Barns rätt till andlig utveckling

År 2024 får Svenska Kyrkans Unga rikskollekt fyra gånger (14:e januari, 17:e mars, 9:e maj, 8:e december). Den 14:e januari och den 8:e december går alla insamlade kollekter i hela Svenska kyrkan till Svenska Kyrkans Unga. Den 17:e mars delar vi med Sveriges Kyrkosångsförbund och den 9:e maj med Salt – barn och unga i EFS. Kollekten är en viktig inkomst, men också ett bra tillfälle för att sprida kunskap om organisationen. Låt kollekten bli ett tillfälle för att berätta mer om Svenska Kyrkans Unga i församlingen, ett tillfälle för glädje, delande och generationsöverskridande gemenskap!

Vi skapar möjligheter!

Svenska Kyrkans Unga ska vara en plats där du ska kunna utveckla och utöva din tro, samt en plats där du ska få längta och hoppas på en bättre morgondag, en varmare gemenskap och att ännu tydligare känna av Guds underbara, evinnerliga kärlek som finns för var och en av oss i vått och torrt. Hjälp oss att komma ännu närmare våra mål genom att ge en gåva!

Vill du swisha en gåva? Gör det till nummer 123 389 36 58. Ange ”Gåva”.

Medlemssidorna

Vårt digitala medlemssystem

Här har alla medlemmar en egen sida där de kan hålla kontakten med andra medlemmar, anmäla sig till arrangemang, med mera. På Medlemssidorna kan lokalavdelningen presentera sig och sina aktiviteter, varje distrikt har en egen sida och förbundet också.

Kom igång

Bli medlem i Svenska Kyrkans Unga

Svenska Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro.