Arrangemang

Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift arrangerar en massa roliga läger och utbildningar året om. En mötesplats för alla som vill träffa nya människor och ha roligt tillsammans med många andra från hela stiftet!

Vill du veta mer om vad som händer under året kan du kika i kalendern och klicka dig vidare för att läsa om våra olika läger och utbildningar.

Våren 2022
Teologifestivalen är inställd. Klicka här om du vill läsa vidare på Teologifestivalens hemsida

Stiftsgården i Undersvik är fortsatt stängd. Distriktsstyrelsen behöver lösa de här arrangemangen på andra sätt. Under terminen har det planerats för att äga rum flera arrangemang. Vill din lokalavdelning tillsammans med församlingen samarrangera något av dem? Det gäller Utbildningshelgen, Tretton-trettio samt Stiftslägret.

Här hittar du även verksamhetsplanen i en utskriftsvänlig version:
Verksamhetsplan 2022

FRÅGOR?