Arrangemang

Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift arrangerar en massa roliga läger och utbildningar året om. En mötesplats för alla som vill träffa nya människor och ha roligt tillsammans med många andra från hela stiftet!

Situationsläget med Covid-19 för läger och mötesplatser
Sedan den 9 februari har de flesta restriktioner tagits bort men du måste fortsätta stanna hemma när du känner dig sjuk. Det gör det möjligt för Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift att dra igång våra mötesplatser och våra läger planeringar ordentligt, så håll koll på hemsidan, hemsidans kalender och våra sociala medier om nyheter kring läger och om andra roliga saker.

Klicka här för att komma till kalendern

Här hittar du även verksamhetsplanen i en utskriftsvänlig version:

Klicka här för att se verksamhetsplan för 2022

Klicka här för att se verksamhetsplan för 2023