Arrangemang

Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stift arrangerar en massa roliga läger och utbildningar året om. En mötesplats för alla som vill träffa nya människor och ha roligt tillsammans med många andra från hela stiftet!

Vill du veta mer om vad som händer under året kan du kika i kalendern och klicka dig vidare för att läsa om våra olika läger och utbildningar.

Hösten 2021
Till följd av CoVid-19 och svårigheterna med att hitta platser att ha våra arrangemang på har distriktsstyrelsen beslutat att ställa in arrangemangen under hösten.

Distriktsstyrelsen vill istället satsa på att lokalavdelningar och församlingar kommer igång med verksamheten för barn och unga. Vill ni ha besök av representanter från distriktsstyrelsen och/eller valberedningen under hösten? Hör gärna av er enligt kontaktuppgifterna nedan.

Våren 2022
Terminen inleds med Teologifestivalen, som blir Svenska Kyrkans Unga i Uppsala stifts kick-off efter CoVid-19.

Stiftsgården i Undersvik är fortsatt stängd. Distriktsstyrelsen behöver lösa de här arrangemangen på andra sätt. Under terminen har det planerats för att äga rum flera arrangemang. Vill din lokalavdelning tillsammans med församlingen samarrangera något av dem? Det gäller Utbildningshelgen, Tretton-trettio samt Stiftslägret.

Här hittar du även verksamhetsplanen i en utskriftsvänlig version:
Verksamhetsplan 2021
Verksamhetsplan 2022